top of page

2020 was een prima jaar. Voor mij.Even voor de gein een ander geluid. Want waar veel mensen (terecht) 2020 verschrikkelijk vonden, was het voor mij een best jaar.


Het beste jaar? Nee. Maar wel prima. Ik heb niks te klagen gehad. Hier waarom:

 • Ik heb (nog) geen corona gehad en er is niemand in mijn directe kring aan corona overleden. Eigenlijk is er in 2020 niemand in mijn directe kring overleden.

 • Ik werk niet in de zorg, in de horeca, evenementenbranche (hoewel ik wel spreker ben, maar dat is niet m'n hoofd inkomstenbron), bij de politie of een van de andere beroepen die flink zijn getroffen.

 • Corona en de eerste lockdown zorgde er eigenlijk voor dat ons nieuwe platform in een stroomversnelling ging: KeytoeAcademy.com. Zonder coronacrisis was de site nu waarschijnlijk nog steeds niet live met zoveel toffe sprekers.

 • Rond de eerste lockdown besloot ik m'n motorrijbewijs te halen samen met m'n beste vriend. En allebei haalden we dat ding in 1x in de zomer. En ik kocht m'n eigen ouwe gele retro motor zoals je kunt zien.

 • Al mijn check-ups die ik moest doen in het ziekenhuis in 2020 naar aanleiding van teelbalkanker met chemo in 2019, waren zonder gekke dingen. Dus nog steeds gezond zo die gaat.

 • Mijn vrouw is zwanger van de tweede geworden in 2020. Het wordt een meisje. Uitgerekend in mei. En dat met die ene bal eh!! One-Nut-Wonder. Woopwoop!

 • Ik ben lekker volgende boeken aan het schrijven. Jawel, twee. Waarom twee? Geen idee.

 • Weer allemaal toffe nieuwe mensen ontmoet in 2020. Een aantal fysiek. Een flink aantal online. Altijd goed.

 • Ik mag schrijven voor ManagementImpact. Bijvoorbeeld met dit laatste artikeltje.

 • M'n Tesla ingeruild voor een wrak waar ik zeer content mee ben, jawel!

 • Met Keytoe weer allemaal grappen grollen uitgehaald. Van het altijd hilarische Skitoe aan het begin van 2020 tot de Traditioneel Siberische ijs-voetmassage bij Arko van Brakel. Wat wil je nog meer?!

En zo zijn er vast nog wel andere dingen waar ik blij mee ben geweest in 2020.


Was het allemaal geweldig? Nee, natuurlijk waren er ook minder leuke dingen. Maar om eerlijk te zijn kan ik die al bijna niet meer voor de geest halen.


Hopelijk viel 2020 voor jou ook wel mee. Zo niet, dan wordt 2021 vast een stuk beter!


Beste wensen!

ความคิดเห็น


bottom of page